kayhan.ir

کد خبر: ۲۸۴۴۸۴
تاریخ انتشار : ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۲:۳۳

آغاز طرح سازمان تعزیرات حکومتی برای نظارت بر بازار در ماه رمضان و نوروز 

 
 
رئیس سازمان تعزیرات حکومتی از شروع به کار و آغاز طرح نظارت ویژه ماه مبارک رمضان و نوروز معروف به گشت‌های مشترک خبر داد.
به گزارش ایسنا، احمد اصانلو در نشست خبری دیروز با بیان اینکه مراسم امروز شروع به کار و آغاز طرح نظارت نوروزی ویژه ماه مبارک رمضان و نوروز معروف به گشت‌های مشترک است، گفت: سازمان تعزیرات حکومتی مرجع رسیدگی به تخلفات و حلقه آخر نظارت بر بازار برای رسیدگی به تخلفات است. ماموریت نظارت بازرسی بر بازار و کشف تخلفات جزو ماموریت‌های ما نیست و دستگاه‌های مختلفی مثل اتاق اصناف و وزارت صمت، سازمان حمایت و... ماموریت‌های مختلفی در این زمینه دارند. با ابلاغ صادرشده به سازمان صمت مسئولیت اصلی نظارت، بازرسی و کشف تخلفات در سازمان حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان تجمیع شد.
اصانلو افزود: سازمان ماموریت دارد به گزارش تخلفاتی که سازمان حمایت می‌دهد، رسیدگی کرده و اجرای حکم کند. با وصف اینکه ماموریتی از حیث نظارت بر بازار نداریم اما به لحاظ اهمیت همکاری و تعامل و تسهیل امور برای سازمان حمایت با تمام قوا و امکانات نسبت به سال گذشته در کنار سازمان حمایت بر نظارت بر بازار کمک خواهیم کرد.
وی ادامه داد: علاوه‌ بر اختصاص شعب سیار در قالب گشت مشترک با کمک و همراهی بازرسان سازمان حمایت و دستگاه‌های مسئول نسبت به حضور میدانی در بازار اقدام خواهیم کرد.
رئیس سازمان تعزیرات حکومتی بیان داشت: در طرح امسال، رؤسای شعب نیز به صورت میدانی و جهادی در بازارها و مجتمع‌های بزرگ کشور تمام‌وقت حضور خواهند داشت که در راستای حمایت و کمک و تسهیل امور برای سازمان حمایت از حقوق مصرف‌کننده است. بر این اساس از سازمان حمایت نیز مطالبه‌گری خواهیم داشت و انتظار داریم وقتی رؤسای شعب ما که مسئولیت اصلی نظارت بر بازار ندارند پای کار هستند، سازمان حمایت و اتاق اصناف نیز با تمرکز بر مراکز عمده توزیع و تولید پای کار بوده و اثرگذار باشند.
اصانلو با بیان اینکه امسال تمام‌قد پای کار هستیم، ادامه داد: ما به دو شکل گشت سیار و مستقر در مراکز مهم تولید و توزیع حضور میدانی داریم و به محض وصول شکایت رسیدگی و حکم مقتضی را صادر خواهیم کرد.
 تاکسی‌های اینترنتی 
«عجله دارم» را جمع کنند
وی در پاسخ به سؤالی درباره رسیدگی به موضوع گزینه «عجله دارم» تاکسی‌های اینترنتی گفت: این گزینه از موضوعاتی بود که هیچ دستگاهی به آن ورود نداشته و ما رأساً ورود کردیم و قطعا از مصادیق گرانفروشی است. قبلاً تذکرات لازم داده شده و پرونده تشکیل شده و در حال تحقیقات مقدماتی است. اتمام حجت می‌کنم که شرکت‌های تاکسی‌های اینترنتی خودشان این گزینه را جمع کنند زیرا اجحاف در حق مردم است و برخی از شرکت‌ها از دیروز که پیگیر بودیم قول دادند که آن را حذف کنند.
رئیس سازمان تعزیرات حکومتی درباره گرانفروشی بلیت هواپیما گفت: امسال برای ۲۳ شرکت هواپیمایی پرونده تشکیل دادیم و جرایم سنگینی صادر شده که برخی در حال اجرای حکم است. در مجموع ۲۵۵میلیارد تومان مجموع محکومیت‌های این ۲۳ شرکت است.
 محکومیت ۲هزار میلیارد تومانی 
خودروساز گرانفروش
اصانلو درباره ثبت‌نام خودرو اظهار داشت: برخی از مردم برای خودرو ثبت‌نام کردند و در زمان ثبت‌نام، نوع خودرو و زمان فراخوان مشخص شده است و شرکت خودروساز مدعی است در قرارداد برای او تکلیفی ایجاد نشده است. در این موضوع مسئولیتی متوجه ما به عنوان سازمان تعزیرات حکومتی نیست. اگر یک شرکت خودروساز خودرویی را بفروشد و شکایت شد و بعد ما متوجه شویم ورود می‌کنیم. امسال دو الی سه پرونده مهم در این حوزه داشتیم که رسیدگی کردیم. به عنوان مثال در یک پرونده بیش از هزار شاکی خصوصی از حیث گرانفروشی داشت که شرکت خودروساز بیش از ۲هزار میلیارد تومان محکوم شده است.